Всеки нов сътрудник означава повече деца, които ще чуят за Исус.

Исус каза: Жътвата е изобилна, а работниците малко; затова молете се на Господаря на жътвата да изпрати работници на жътвата Си. Лука 10:2

Апостол Павел потвърждава: Римляни 10:14 „Как обаче ще призоват Този, в когото не са повярвали? И как ще повярват в Този, за Когото не са чули? А как ще чуят без проповедник?“

Толкова е важно да има работници сред децата. България се нуждае от посветени хора, които да достигнат новото поколение. Измамите на Сатана са толкова много. Всеки нов сътрудник означава повече деца, които ще чуят за Исус.

Бог е подействал в живота на Албена, Силвия и Ани, като не само ги е срещнал и новородил, но и ги призовава като работници сред децата. За целта те трябва да се обучат. Такава възможност има това лято. Искаме да ги изпратим в Института за обучение на водачи организиран от СЕД Европа. Курсът трае три месеца – 11 юни до 2 септември. Провежда се в Сибю, Румъния.

Цената за курса, храна и спане е 1500 Евро за всяка една от тях. Те нямат тези средства, но се молим на Господаря на жътвата да снабди. Затова споделяме с вас. Ако Господ ви води, подкрепете Албена, Силвия и Ани в желанието им да се обучат и започнат да служат сред децата. Знаем, че Бог работи чрез своите деца. Предварително ви благодарим за всяко дарение, което е вашата инвестиция в Божието царство и служението сред децата. Благодарим ви, че ще се молите заедно с нас на Господаря на жътвата.

Адрес за дарения:
Фондация СЕД
IBAN BG94UBBS80021030010720
BIC UBBSBGSF
Обединена Българска Банка
(Моля, пишете за кого е дарението)