Здравейте,

Поради ограниченията наложени в последната година за пътувания и срещи, много хора се поинтересуваха дали не бихме предложили нашите курсове за „Ефективно обучение на деца“ през някаква Интернет платформа.

Съветвахме се, молихме се и решихме да пробваме. Искаме да представим курса „Ефективно обучение на деца“ – Ниво 1 през Гугъл Миит. Това е основен курс за обучение на учители като в него се очаква активно участие, подготовка на домашни и представяне на три практични задания. Самите задания са в малка група и в зависимост от обстоятелствата ще могат да бъдат направени на предварителен запис, в малка група на място ако има сътрудник на СЕД или онлан като част от курса. Заданията са:

1. Преподаване на евангелизационен стих.

2. Съветване на дете за спасение.

3. Преподаване на евангелизационен урок.

Датите на курса са 18-19, 25-26 февруари, 11-12, 18-19 март 2022 година. Това са петък и събота. В петък имаме 3 часа късно вечерта от 19:00 до 21:20 и в събота 6 часа, от 9 до 13:50 часа.

За да може да завършите курса трябва да си закупите материалите, чиято цена е 40 лева (които ще ви изпратим по Спиди с наложен платеж за ваша сметка), да участвате във всички часове, да направите демонстрация на трите практични задания и да предадете съответните домашни.

Може да се регистрирате с регистрационната форма. След успешна регистрация ще ви се изпратим линк за връзка.

Краен срок за регистрация 4 февруари.

Попълнете формуляра за участие и ни го изпратете.

Изтеглете от тук